Produktet e Fundit

Disa nga produktet e reja të cilat janë të prodhuara nga kompania jonë, që përdoren për ngrohjen e ndërtesave duke ofruar dimensione të përshtatshme për çdo hapsirë si dhe orman sipas njehsorëve elektrik
kaldaje_image1
Kaldaje arrow_icon

Kalldaje elektronike e përbëre prej metalit të kualitetit të lartë..

kalldaja_eco_plus Jakova - L
Kaldaje Eco+ arrow_icon

Kalldaje elektronike e përbëre prej metalit të kualitetit të lartë..

orman
Orman për rrymë arrow_icon

Orman i kuaitetit te larte per perdorim te jashtem dhe te mbrendshem

Rreth JAKOVA-L

Kompania Jakova-l

QË NGA 1971

Kompania ''JAKOVA-L'' është themeluar që nga viti 1971.
Në fillim është marrë me prodhimin e shporetave, stufave, brrylave dhe çyngave. Me vonë është zgjëruar me prodhimin e furrave elektrike (TUPANAVE), raftave metalik, ormanave për instalime elektrike dhe shumë lloje të tjera.

Prodhimet tona prodhohen nga llamarina e ftohtë, dy herë e dekaptruar e kualitetit C-146 dhe C-147. Të gjitha produktet janë të ngjyrosura me ngjyrë elektrostatike (poliester)

image_right

Auditimet e cilësisë

JAKOVA-L duke njohur përgjegjësitë e saj si prodhues dhe ofrues i shërbimeve , në mënyrë që të arrijë produkte dhe shërbime cilësore vepron në përputhje me Sistemin e Menaxhimit të Cilësisë ISO 9001 dhe Sistemin e Menaxhimit të Shëndetit dhe Sigurisë në Punë ISO 45001

...
Certifikata e Sistemit të Menaxhimit të Cilësisë
...
Certifikata për Atestimin e Kaldajes Elektrike
...
Certifikata për Atestimin e Kaldajes Elektrike
...
Certifikata për Atestimin e Kaldajes Elektrike
...
Certifikata për Atestimin e Kaldajes Elektrike
...
Certifikata për Atestimin e Ormanit Elektrik
...
Certifikata për Atësimin e Ormanit Elektrik
biznes_icon

VITE NË BIZNES

produkte_icon

PRODUKTE TË REALIZUARA

punesuar_icon

TË PUNËSUAR

kenaqur_icon

KLIENTË TË KËNAQUR

Njoftimet e fundit

Eco Smart Jakova-L
Njoftim për klientët tanë

Kohëve të fundit është përdorur nga kompanitë tjera emërtimi i produktit tonë Kaldajës Elektrike modeli "Eco Smart"

Eco Smart Jakova-L
Kaldajë Elektrike Eco Smart përmes Wi-fi

Kaldaja elektrike Eco Smart është produkti jonë më i ri, që ofron zgjidhje të shumta.

Eco Smart Jakova-L
Jakova-L prezanton videon promocionale

Jakova-L, video më e re promocionale e produktit tonë të fundit Eco Smart me Wi-Fi

Më shumë..